The Ultimate Guide To بیماری زونا و حمام
The Ultimate Guide To بیماری زونا و حمام
Blog Article
زونا ممکن است براساس ظاهر و انتشار مشخص بثورات زونا، قابل تشخیص توسط پزشک باشد. یک جوش دردناک و تاول زده شده که در درماتوم تعریف شده است، علامتی است که نشان دهنده زونا است. آزمایش خون یا آزمایشهای دیگری معمولاً لازم نیست. تشخیص زونا قبل از ظهور بثورات یا در موارد تبخال سینوس زوستر (زوستر بدون بثورات) میتواند چالش برانگیز باشد.
این تغییرات میتوانند بلندمدت یا حتی دائمی باشند. فردی که علائم را در گوشها و اطراف چشمها تجربه میکند، باید به دنبال مراقبت پزشکی فوری باشد تا خطر عوارض را کاهش دهد.
تمام ویروسهای هرپس میتوانند در سیستم عصبی پنهان شده و به طور نامحدود در حالت پنهان باقی بمانند. تحت شرایط مناسب، ویروس هرپس زوستر میتواند همانند بیدار شدن از خواب زمستانی،دوباره فعال شود و به سمت فیبرهای عصبی حرکت کند تا عفونتی جدید را ایجاد کند.
لازم به ذکر است پارانوئیدها، هذیان یا توهم ندارند. توهم و هذیات در افراد مبتلا به اختلال اسکیزوفرنی، اختلال اسکیزوافکتیو و دوره های شیدایی شدید در اختلال دوقطبی دیده بیماری زونا چیست می شود.
علائم بسته به جایی که در بدن ظاهر میشوند میتوانند ماهیت متفاوتی داشته باشند. برای مثال، اگر ویروس روی عصب چشم تأثیر بگذارد، به زونای چشمی مبتلا میشوید.
خانه آهنگ ها پلی لیست آلبوم ها موزیک ویدیوها نقدها
بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روشهای درمان و پیشگیری
انواع قطره و اشک مصنوعی و تفاوت آنها عروق کرونر قلب بی اختیاری ادرار چیست و چگونه درمان میشود؟ دوره خاموشی لوپوس و مهمترین علائم آن قرص متورال یا متوپرولول چیست؟ موارد استفاده، هشدارها، عوارض مشاوره با پزشکان رسا
پارانوئید از نظر روانشناسی یک اختلال روانی است که موجب ایجاد حس بیاعتمادی و سوءظن بیدلیل به دیگران میشود. این افراد بهطور دائم به دیگران مشکوک هستند و بر این باور هستند که دیگران سعی در تحقیر، آسیب رساندن یا تهدید آنها دارند.
در فرهنگ عامه امروز، پارانویا اشکال و روشهای مختلفی برای ابراز خود پیدا کردهاست از جمله:[۱۳]
بیماری زونا (تبخال زوستر) یک عفونت ویروسی است که باعث شیوع بثورات دردناک یا تاولهای پوستی میشود. این بیماری ناشی از ویروس واریسلا زوستر است، همان ویروسی است که باعث ایجاد آبله مرغان میشود.
انواع، علائم و درمان بیماری پروانهای
به همین دلیل، روانشناسان معمولاً فرد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید را تا بعد از ۱۸ سالگی تشخیص نمی دهند.
اغلب افراد با درمان در منزل بهبود مییابند، اما اگر علائم دیگری مثل تب ظاهر شوند، فرد باید به دنبال کمک پزشکی باشد.